Video

Trailer The Next Three Days

Russell Crowe en Elizabeth Banks in de nieuwe film van Oscarwinnaar Paul Haggis (Crash).

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 14.08.2010 om 14:44 in Video
Opmerkelijk veel trailers van nieuwe films van interessante, bekroonde regisseurs verschijnen deze dagen op het web. Na How Do You Know? van James L. Brooks gisteren en Love and Other Drugs van Edward Zwick vandaag, is het nu al tijd voor de nieuwste van Paul Haggis, regisseur van Crash en In the Valley of Elah. Zijn nieuwste film heet The Next Three Days en lijkt in heel weinig op het succesvolle Crash.

De film is een remake van een Franse thriller uit 2008, Pour Elle, en gaat over een vrouw die wordt gearresteerd voor een moord die ze niet heeft gepleegd. Haar man is wanhopig en besluit als laatste redmiddel haar uit de gevangenis te redden. Het echtpaar wordt gespeeld door Russell Crowe en Elizabeth Banks en zijn worden in de film onder meer vergezeld door Liam Neeson en Olivia Wilde.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WeWereWarned

Avatar

Ziet er mij een sterke film uit!

master3d

Avatar

Na een tijdje de trailer uitgezet, moet niet alles verklappen :) lijkt me wel tof

m1t9s85

Avatar

Trailer zit er in ieder geval goed uit..

nieuwslaatste nieuws

meest populair