No photo available. Represent Sándor Zsótér? Add or change photos at IMDbPro
STARmeter
SEE RANK
Up 21,244 this week

Sándor Zsótér

Sándor Zsótér was born on June 20, 1961 in Budapest, Hungary. He is an actor and writer, known for White God (2014), Son of Saul (2015) and Heavenly Shift (2013). See full bio »

From Fair to Fierce: Disney Princesses Past and Present

Beauty and the Beast star Emma Watson is now among a collection of beloved movie characters. Look back at this formidable group of animated and live-action princesses.

View the gallery

Around The Web

 | 

Powered by ZergNet

On Amazon Video

Do you have a demo reel?

Add it to your IMDbPage

Connect with IMDb


How Much Have You Seen?

How much of Sándor Zsótér's work have you seen?

User Polls

1 win. See more awards »

Known For

White God
White God Dániel
(2014)
Son of Saul
Son of Saul Dr. Miklos Nyiszli
(2015)
Heavenly Shift
(2013)
Szerencsés Dániel
Szerencsés Dániel Gyuri Angeli
(1983)

Filmography

Hide Hide Show Show Actor (35 credits)
 2014 White God
Dániel
 2013 Heavenly Shift
Vinnai
 2007 Lányok
Ernö
 2007 Töredék
 2006 A hét nyolcadik napja
István - Hanna fia
 2005 Fateless
SS isztszelektáló t
 2002 Chacho Rom
The Prince / Commander
 1996 Le violon de Rothschild
Rothschild
 1995 Ébredés
Feri
 1995 A Valencia rejtély (TV Movie)
 1994 Köd
 1991 És mégis...
 1990 Könnyü vér
 1988 Hanussen
 1988 Hótreál
Ádám
 1988 Miss Arizona
András
 1987 Csinszka (TV Movie)
 1987 Isten veletek, barátaim
Egon, diák
 1987 T.I.R. (TV Series)
- Gogol tér 3 (1987)
 1986 Kaméliás hölgy (TV Movie)
Egy selyemfiú
 1985 Bevégezetlen ragozás (TV Movie) (segment "Ákos és Zsolt")
 1985 Vonzások és választások (TV Movie)
 1985 Az ördögmagiszter (TV Movie)
 1984 Szellemidézés (TV Movie)
Dezsõ
 1983 Mennyei seregek
Angyal
 1983 Hamlet (TV Movie)
Fortinbras
 1983 Klapka légió (TV Movie)
Süle
 1983 Szerencsés Dániel
Gyuri Angeli
 1980 Ballagás
Tanuló
 1977 Operabál 13. (TV Movie)
Show Show Writer (3 credits)
Show Show Casting director (1 credit)
Show Show Thanks (1 credit)

Related Videos

Edit

Did You Know?

Trivia:

Although he often acts in films, he is an acclaimed Hungarian stage director.

Star Sign:

Gemini

Contribute to This Page