No photo available. Represent András Szigeti? Add or change photos at IMDbPro
STARmeter
SEE RANK
Down 420,081 this week

András Szigeti (1940–1998)

András Szigeti was born on August 31, 1940 in Liege, Belgium. He was an actor, known for Princ, a katona (1966), A feladat (1975) and A koppányi aga testamentuma (1967). He died on March 28, 1998 in Nyíregyháza, Hungary. See full bio »

Died:

(age 57) in Nyíregyháza, Hungary

IMDb's Guide to Streaming

Check out our Streaming Guide to find out what shows are trending, if your favorite streaming show has been canceled, and what to binge next.

Visit our Streaming Guide

Around The Web

 | 

Powered by ZergNet

Do you have a demo reel?

Add it to your IMDbPage

Connect with IMDb


How Much Have You Seen?

How much of András Szigeti's work have you seen?

Known For

Princ, a katona
Princ, a katona Acsádi Lajos
(1966-1967)
A feladat
A feladat Sid / Tiak
(1975)
Az eröd
Az eröd Actor
(1979)

Filmography

Jump to: Actor | Self
Hide Hide Show Show Actor (43 credits)
 1998 Temetés (Short)
Orvos
 1990 Fehér kócsagok (TV Movie)
 1989 Der Kronprinz (TV Movie)
Clemanceau
 1987 A varázsló álma (TV Movie)
 1981 Anna
Nyomozó
 1980 Fekete rózsa (TV Movie)
 1980 Vereség (TV Movie)
 1979 Az eröd
 1978 Olyan, mint otthon
Tsz-elnök
 1978 Mednyánszky (TV Movie)
Csendõrõrmester
 1977 Women
Bodnár János (voice)
 1977 Soldaty svobody (TV Mini-Series)
 1976 Kisfiúk és nagyfiúk (TV Movie)
 1975 Az utolsó tánctanár (TV Movie)
Fece Jóska
 1975 Adoption
 1975 A feladat (TV Mini-Series)
Tiak / Sid
- Episode #1.2 (1975) ... Tiak / Sid
- Episode #1.1 (1975) ... Tiak / Sid
 1974 A szerelem határai
Kovács elvtárs
 1972 Red Psalm
 1971 Vidám elefántkór (TV Movie) (as Schwetz András)
 1971 Agnus dei
Fehérkesztyûs (as Schwetz András)
 1971 Egy óra múlva itt vagyok (TV Mini-Series)
Mészáros Feri / Mészáros Ferenc
- A hajsza (1971) ... Mészáros Feri
- A feketefuvar (1971) ... Mészáros Feri
- Egyenruha kötelezö! (1971) ... Mészáros Ferenc
 1970 Élö Klára (TV Movie) (as Schwetz András)
 1969 VII. Olivér (TV Movie) (as Schwetz András)
 1969 A beszélö köntös (as András Schwetz)
 1969 Alfa Romeó és Júlia (as Schwetz András)
 1969 The Confrontation
Benjámin (as Schwetz András)
 1969 Mi újság Pesten? (TV Movie) (as Schwetz András)
 1968 Irány Mexikó (TV Movie)
Kerékpáros (as Schwetz András)
 1968 Kira Georgievna (TV Movie) (as Schwetz András)
 1968 A csodálatos vargáné (TV Movie)
övkendõs legény (as Schwetz András)
 1967 A koppányi aga testamentuma
Ottó (as Schwetz András)
 1966-1967 Princ, a katona (TV Series)
Acsádi Lajos
- Gázló a Fertön (1967) ... Acsádi Lajos (as Schwetz András)
- A kölcsön ára (1967) ... Acsádi Lajos (as Schwetz András)
- Bernáth tizedes menyasszonya (1967) ... Acsádi Lajos (as Schwetz András)
- Az árva (1967) ... Acsádi Lajos (as Schwetz András)
- A jóvátehetetlen pillanat (1967) ... Acsádi Lajos (as Schwetz András)
 1967 Othello Gyulaházán (TV Movie)
Debrödy (as András Schwetz)
 1967 Az OP-ART kalap (TV Movie) (as Schwetz András)
 1967 Nyaralók (TV Movie) (as Schwetz András)
 1966 A nagy fény (TV Movie)
Fiú
 1965 Déltöl hajnalig
Távírdász (as Schwetz András)
 1963 Asszony a telepen
Tóth Viktor (as Schwetz András)
 1963 Utolsó elötti ember (as Schwetz András)
Show Show Self (1 credit)
Edit

Personal Details

Alternate Names:

Schwetz András | András Schwetz
Edit

Did You Know?

Trivia:

Member of the Móricz Theatre (Nyíregyháza, Hungary) (1981-1998, his death). See more »

Star Sign:

Virgo

Contribute to This Page

IMDb's Top 10 Stars of 2017

"The IMDb Show" connects the dots between IMDb's Top 10 Stars of 2017 and unwraps some of the most memorable and festive animated holiday specials.

Watch now