No photo available. Represent Antal Farkas? Add or change photos at IMDbPro
STARmeter
SEE RANK
Up 108,878 this week

Antal Farkas (II) (1922–2010)

Antal Farkas was born on January 1, 1922 in Öcsöd, Hungary. He was an actor, known for Krisztofóró (1980), Matt the Gooseboy (1977) and Merry-Go-Round (1956). He died on September 24, 2010 in Budapest, Hungary. See full bio »

Died:

(age 88) in Budapest, Hungary

IMDb's Superhero Guide

It's a great time to be a superhero fan! Find new releases, premiere dates, trailers, photos, and more.

Find more superheroes

Around The Web

 | 

Powered by ZergNet

Do you have a demo reel?

Add it to your IMDbPage

Connect with IMDb


How Much Have You Seen?

How much of Antal Farkas's work have you seen?

User Polls

Known For

Krisztofóró
Krisztofóró III. Nagy Darab
(1980-1994)
Matt the Gooseboy
Matt the Gooseboy Fõhajdú
(1977)
Merry-Go-Round
Merry-Go-Round Samu János
(1956)

Filmography

Jump to: Actor | Self
Hide Hide Show Show Actor (163 credits)
 2007 Catcher: Cat City 2
Thief cat (voice)
 1996 Aranyoskáim (TV Movie)
 1994 Devictus Vincit (TV Movie)
 1994 Woyzeck
 1994 Feltámadás Makucskán (TV Movie)
 1980-1994 Krisztofóró (TV Series)
III. Nagy Darab
- Különös ajándék (1994) ... III. Nagy Darab (voice)
- A királyi címer (1993) ... III. Nagy Darab (voice)
- Szundi birodalom (1993) ... III. Nagy Darab (voice)
- Tükrös trükk (1993) ... III. Nagy Darab (voice)
- Esöcsinálók (1993) ... III. Nagy Darab (voice)
 1993 Rádióaktív BUÉK (TV Movie)
Rabló
 1993 Frici, a vállalkozó szellem (TV Series)
Lóárus
- Episode #1.23 (1993) ... Lóárus
 1991 A próbababák bálja (TV Movie)
Deputy 1
 1990 Sárkány és papucs
Sir Kay (voice, uncredited)
 1989 Willy the Sparrow
The bartender (voice)
 1989 Ismeretlen ismerös
Áruházi ellenör
 1989 Szindbád nyolcadik utazása (TV Mini-Series)
- Episode #1.6 (1989)
- Episode #1.5 (1989)
- Episode #1.1 (1989)
 1987 Vizipók-Csodapók (TV Series)
- A párbaj (1987) ... (voice)
 1986 Kérök (TV Movie)
 1986 Mamiblu
 1986 Cat City
Burglar (voice, uncredited)
 1985 Kémeri (TV Series)
 1985 Az ördögmagiszter (TV Movie)
 1984 Kérem a következöt! (TV Series)
- Környezetszennyezés (1984) ... (voice)
 1984 Torta az égen (TV Movie)
 1983 A három kövér (TV Movie)
Violentius
 1983 Közös kutya (TV Movie)
 1981-1983 Pom-Pom meséi (TV Series)
A vastalpú cölöpverö; A torzonborz kalapevö
- A torzonborz kalapevõ (1983) ... A vastalpú cölöpverö; A torzonborz kalapevö (voice)
- A vastalpú cölöpverö (1981) ... A vastalpú cölöpverö; A torzonborz kalapevö (voice)
 1983 Mint oldott kéve (TV Series)
Fõporkoláb
- Magyarország 1849 (1983) ... Fõporkoláb
 1982 Csak semmi pánik...
Gengszter
 1982 A 78-as körzet (TV Series)
Szalai
- Gyözelem (1982) ... Szalai (uncredited)
- Az öregekért (1982)
- A választás (1982)
 1982 A nagy ho-ho-horgász (TV Series)
- A csalafinta csali (1982) ... (voice)
 1977-1981 Süsü, a sárkány kalandjai (TV Series)
- Sárkányellátó vállalat (1981) ... (voice)
- Süsü, a sárkány (1977) ... (voice)
 1981 A szeleburdi család
Utas a buszon (uncredited)
 1981 The Little Fox
Dog (voice)
 1981 Pityke (TV Series)
Marcipán
- Nem mind arany, ami fénylik (1981) ... Marcipán (voice)
- Kutyavásár (1981) ... Marcipán (voice)
- A kerékpár nem trapéz (1981) ... Marcipán (voice)
- Kukalovagok (1981) ... Marcipán (voice)
- Iskolai bajnokság (1981) ... Marcipán (voice)
 1981 Mese az ágrólszakadt igricröl (TV Movie)
Fölovász
 1981 Petöfi (TV Mini-Series)
 1980 The Stationmaster Meets His Match (TV Movie)
Csendör
 1980 Mézga Family on Holiday (TV Series)
- Az ígéret földje (1980) ... (voice)
 1980 A világ közepe (TV Movie)
 1980 Agyrémek (TV Movie)
 1980 Mekk Elek az ezermester (TV Series short)
- A csodálatos asztalos (1980) ... (voice)
 1979 Égigérö fü
Dustman #2
 1978-1979 Ítélet elött (TV Mini-Series)
Csajbók Lajos
- Negyedik menet (1979) ... Csajbók Lajos
- Farkasok (1978)
 1979 Képviselö úr (TV Movie)
 1979 Rab ember fiai (TV Movie)
Búzát Gáspár várkapitány
 1979 Szávitri, az asszonyi hüség dicsérete (TV Movie)
Agni, tüzisten
 1978 Mesék az ezeregyéjszakáról (TV Movie)
óriások szultánja
 1978 Ebéd (TV Movie)
Banyak Lajos, hentes és mészáros
 1978 Hullámzó völegény (TV Movie)
Asztalos
 1978 Második otthonunk: A bérház (TV Movie)
 1978 Második otthonunk: Az SZTK (TV Movie)
 1977 A csillagszemü
A kovács
 1977 Matt the Gooseboy
Fõhajdú (voice)
 1977 Hungária kávéház (TV Series)
 1977 Kézröl kézre (TV Movie)
Lapige
 1976 Kántor (TV Series)
Picike
- Az erdész halála (1976) ... Picike
 1976 Robog az úthenger (TV Series)
- Szép volt fiúk (1976)
 1975 Bach Arnstadtban (TV Movie)
Nothregel orgonafujtató
 1975 Hugo the Hippo
Additional characters (Hungarian version) (voice, uncredited)
 1973-1974 Arpad le tzigane (TV Series)
Schmied
- Die Falle (1974) ... Schmied
- Die Aussätzigen (1974) ... Schmied
- Auge um Auge (1974) ... Schmied
- Der Ausbruch (1974) ... Schmied
- Die verschobene Grenze (1974) ... Schmied
 1974 Ida regénye (TV Movie)
 1974 Több mese egy sorban (Short) (voice)
 1973 Lyuk az életrajzon (TV Movie)
Börtöntitkár (uncredited)
 1973 Tüzoltó utca 25.
Gyuri
 1973 Die Hosen des Ritters Bredow
Ruprecht, Knecht (as Anatol Farkas)
 1973 Kakuk Marci
Fogadós
 1973 Johnny Corncob
Gazda (voice)
 1972 Hekus lettem
Utcaseprõ
 1972 A fekete város (TV Movie)
Rothovszki
 1972 Kukori és Kotkoda (TV Series)
Edzõ
- Acélcsör (1972) ... Edzõ (voice)
 1971 Vidám elefántkór (TV Movie)
Jani bácsi
 1971 Hahó, Öcsi!
Újságvásárló (uncredited)
 1971 Együtt (Short)
 1971 Husaren in Berlin
Tschurtschenthaler (as Antol Farkas)
 1971 Von Liebe keine Rede (TV Series)
Vajda
- Reiseromantik (1971) ... Vajda
 1971 Egy óra múlva itt vagyok (TV Mini-Series)
Burján fõfoglár
- A feketefuvar (1971) ... Burján fõfoglár
 1970 Csak egy telefon
A tanácstitkár
 1970 A nagy kék jelzés
Jenõ fõnöke
 1970 Legacy from the Future - Fantastic Adventures of Family Mézga (TV Series)
- Mag-lak (1970) ... (voice)
- A csodabogyó (1970) ... (voice)
- Memumo (1970) ... (voice)
- Idökibövítö (1970) ... (voice)
- Góliát-fólia (1970) ... (voice)
 1970 Házassági évforduló (TV Movie)
 1970 Kuckóktrály (TV Movie)
Katona
 1969 A beszélö köntös
Putnoki Balázs
 1969 Az oroszlán ugrani készül
Tengerész
 1969 Pokolrév
Polyák Antal
 1968 Stars of Eger
Debrõi, fogadós
 1968 Lássátok feleim
Vadász
 1968 Bors (TV Series)
Fehér tábornok
- Szent Dimitrij éjszakája (1968) ... Fehér tábornok
 1968 Súlyfürdö (TV Movie)
Vasutas
 1967 Büdösvíz
 1967 Budapesten harcoltak (TV Movie)
 1967 II. Fülöp (TV Movie)
Mihály, hentes
 1966 Kakuk Marci nagy szerencséje (TV Movie)
Bojnyik
 1966 Hideg napok
Örmester a léknél
 1966 Ketten haltak meg
Sofõr
 1965 Mátyás király Debrecenben (TV Movie)
Tályai
 1965 Tilos a szerelem
Erõmûvész
 1965 Svéd gyufa (TV Movie)
 1965 Húsz óra
Kocsmáros
 1965 Kár a benzinért
Teherautó soför
 1965 A vörös vendégfogadó (TV Movie)
 1965 Dongó (TV Movie)
 1964 Váltás
 1964 A pénzcsináló
Bodnár Gazsi
 1964 Vízivárosi nyár (TV Mini-Series)
- Episode #1.3 (1964)
 1963 Haber's Photo Shop
Kárász János
 1963 Tücsök
Közlekedési rendõr
 1962 Ne éljek, ha nem igaz! (TV Movie)
Lone drinker
 1962 Csudapest (TV Movie)
 1962 Fagyosszentek
 1962 Amíg holnap lesz
Gáspár
 1962 I'll Go to the Minister
Orbán, Tûzoltóparancsnok
 1961 Two Half-Times in Hell
Csorba tizedes
 1961 Csutak és a szürke ló
Rendör
 1961 The Brute
Szûcs
 1961 Shower
 1961 Sínek között (Short)
 1960 Füre lépni szabad
Autó javító
 1959 Májusi dal (Short)
 1959 The Bells Have Gone to Rome
Gregorics zászlós
 1959 Yesterday
 1958 Razzia
 1958 The Smugglers
Borjúvásárló
 1958 Micsoda éjszaka!
Rendör (uncredited)
 1958 Aranybalta (Short)
 1958 Iron Flower
 1958 Égi madár
 1958 Nehéz kesztyük
Pincér II.
 1957 Bolond április
Rendõr
 1956 Szakadék
 1956 Merry-Go-Round
Samu János
 1955 2x2 néha 5
 1953 A harag napja
 1953 Leszámolás (Short)
 1952 Vihar
 1951 Gyarmat a föld alatt
ÁVH õrmester
Show Show Self (1 credit)
Edit

Personal Details

Other Works:

Provided the voice of Maxigáz (Maxagaze) in the Hungarian version of Spartakus and the Sun Beneath the Sea (1985).

Alternate Names:

Anatol Farkas | Antol Farkas
Edit

Did You Know?

Trivia:

Member of the Vígszínház Theatre (Budapest, Hungary) since 1951. See more »

Nickname:

Tóni

Star Sign:

Capricorn

Contribute to This Page